BALATONLELLEI VENDÉGLÁTÁS

A Garamvári Szőlőskert és Borterasz a szőlőültetvények közvetlen szomszédságában, a Kishegyi u. 42. szám alatt várja a kiránduló, tájat néző, esetleg a fürdéstől, napsütéstől elfáradt vendégeket egy-egy pohár frissítő-hideg fehérborra, vagy egy elgondolkodtató gyümölcsös vörösborra.

Az ide érkezőket magával ragadó mediterrán hangulat fogadja az épület előtti kertben, ahol hűs fák alatt, kerti pavilonban kóstolhatják borainkat május elejétől október végéig. A kóstolás során kiválasztott borok kedvezményes áron, helyben megvásárolhatók.

Téli időszakban kóstolásra és vásárlásra csak Vinotékánk áll rendelkezésre.

40-50 ülőhellyel rendelkező rendezvénytermünkben szervezzük csoportos borkóstolóinkat. Természetesen minden kóstoló tartalmazza a hozzá szánt borkorcsolyát.

 

Bor és pezsgő kóstolók:

  • 4 bor és 2 pezsgő
  • 6 bor és 2 pezsgő
  • 8 bor és 2 pezsgő
  • 4 bor és 4 pezsgő

Pezsgő kóstolók:

  • 4 pezsgő
  • 6 pezsgő
  • 7 pezsgő

Lehetőséget kínálunk kizárólag borok kóstolására is, de ehhez a kóstolandó tételekről történő előzetes egyeztetés szükséges.

A rendezvényekhez étkezési lehetőségeket is kínálunk:

Hidegtál: 2 féle sonka, 2 féle kolbász, paprikás és csemegeszalámi, 3 féle sajt, főtt tojás, körözött, padlizsánkrém, paprika, paradicsom, uborka, hagyma, vaj vagy margarin, fehér- vagy rozskenyér

Sültes tál: fűszeres grilltarja, karaj, csirkemell, sült burgonya, zöld sajáta, ajvár

Az étkezési lehetőség biztosításához előzetes egyeztetés szükséges.

Amennyiben érdeklődne kóstolóink iránt, kérjük írjon nekünk a rendezveny@garamvari.hu címre.

Itt találkozhat velünk:

2019. április 13. Kishegyi Kortyok és falatok
2019. június 14-16. Somogyi Borfesztivál
2019. június 21-23. Vinalia Bajai Nemzetközi Borfesztivál
2019. június 22. Pezsgő Június Nagykóstoló
2019. augusztus 2. Balatonlellei Borhét

BUDAFOKI VENDÉGLÁTÁS

Budafokon, a felszín alatt több mint 50 kilométeres pince-labirintus található. Ez az építészetileg is lenyűgöző, akár 8 méter magas föld alatti város minden látogatás alkalmával visszaröpíti az érdeklődőt az előző századokba.

Napjainkban a labirintus egy részében a Garamvári Szőlőbirtok Pezsgőpincéje található.

Az egyedülálló adottságokkal rendelkező, óriási alapterületű pince minden jel szerint pezsgőkészítésre termett – a háború előtti tulajdonosok is erre a célra használták.
A mesterien faragott mészkőfalakból álló folyosók felújítás után pezsgőspalackok százezreinek adnak otthont, melyek így barátságos, tiszta környezetben érlelődhetnek.

Ha szeretne egy romantikus pincetúrát gyertyafényes pezsgőkóstolással, ha szeretné megismerni a tradicionális pezsgőkészítés rejtelmeit és részleteit, látogasson el a Garamvári Pezsgőpincébe.

80-100 ülőhelyes rendezvénytermünk alkalmas bor- és pezsgőkóstolóval egybekötött családi, illetve céges rendezvények, partnerpartik, találkozók lebonyolítására. A kóstoló igény szerint 3-4 fehérbor, 3-4 vörösbor, 3-4 pezsgő fogyasztását tartalmazza.

A rendezvényekhez étkezési lehetőségeket is kínálunk :

Borkorcsolya formájában: húsos, zöldséges hasék, pogácsák
Magyaros pincetálunkon: kolbász, szalonna, sonka, sajt, kenyér, zöldpaprika, paradicsom
Hidegtálunkon: sonkatekercs, kaszinótojás, angol hátszín, franciasaláta, orosz hússaláta, töltött karaj, töltött pulyka vagy csirkemell

30 fő feletti vendégszám esetén lehetőség nyílik többfogásos meleg büfévacsora igénybevételére is. Az előre egyeztetett menüsort a La Fiesta Partyszervizzel együttműködésben szervírozzuk kedves vendégeinknek.