A Garamvári Szőlőskert és Borterasz a szőlőültetvények közvetlen szomszédságában, a Kishegyi u. 42. szám alatt várja a kiránduló, tájat néző, esetleg a fürdéstől, napsütéstől elfáradt vendégeket egy-egy pohár frissítő-hideg fehérborra, vagy egy elgondolkodtató gyümölcsös vörösborra.

Az ide érkezőket magával ragadó mediterrán hangulat fogadja az épület előtti kertben, ahol hűs fák alatt, kerti pavilonban kóstolhatják borainkat május elejétől október végéig. A kóstolás során kiválasztott borok kedvezményes áron, helyben megvásárolhatók.

Téli időszakban kóstolásra és vásárlásra csak Vinotékánk áll rendelkezésre.

40-50 ülőhellyel rendelkező rendezvénytermünkben szervezzük csoportos borkóstolóinkat. A kóstoló igény szerint 3-4 fehérbor, 3-4 vörösbor, 3-4 pezsgő fogyasztását tartalmazza.

A rendezvényekhez étkezési lehetőségeket is kínálunk:

Borkorcsolya formájában: húsos, zöldséges hasék, pogácsák
Magyaros pincetálunkon: kolbász, szalonna, sonka, sajt, kenyér, zöldpaprika, paradicsom
Hidegtálunkon: sonkatekercs, kaszinótojás, angol hátszín, franciasaláta, orosz hússaláta, töltött karaj, töltött pulyka vagy csirkemell

Itt találkozhat velünk:

Április 13-14. Balatoni évadnyitás

Sajtó workshop Balatonlellén, a Rendezvény parkban

Július 15-17. „Parti Pezsgés” Borvidéki rendezvény

A borvidék borászainak bemutatkozása a boglári parti sétányon

Július 29 – augusztus 7. Lellei Borhét

Folklórfesztivál, helyi borászok bemutatkozása és népművészeti kirakodóvásár

Szeptember 8-11. Budavári Borfesztivál

Dél-balatoni borászok részvételével

November 10. Márton napi sajtós workshop

Dél-balatoni újborok bemutatója a sajtó és a dél-balatoni vendéglátás számára
Helyszín: Kristinus Birtok

November 11-13. Márton napi rendezvények

A résztvevő pincék egyéni szervezésében

December 27. János napi Boráldás

Helyszín: Balatonlelle, katolikus templom

Budafokon, a felszín alatt több mint 50 kilométeres pince-labirintus található. Ez az építészetileg is lenyűgöző, akár 8 méter magas föld alatti város minden látogatás alkalmával visszaröpíti az érdeklődőt az előző századokba.

Napjainkban a labirintus egy részében a Garamvári Szőlőbirtok Pezsgőpincéje található.

Az egyedülálló adottságokkal rendelkező, óriási alapterületű pince minden jel szerint pezsgőkészítésre termett – a háború előtti tulajdonosok is erre a célra használták.
A mesterien faragott mészkőfalakból álló folyosók felújítás után pezsgőspalackok százezreinek adnak otthont, melyek így barátságos, tiszta környezetben érlelődhetnek.

Ha szeretne egy romantikus pincetúrát gyertyafényes pezsgőkóstolással, ha szeretné megismerni a tradicionális pezsgőkészítés rejtelmeit és részleteit, látogasson el a Garamvári Pezsgőpincébe.

80-100 ülőhelyes rendezvénytermünk alkalmas bor- és pezsgőkóstolóval egybekötött családi, illetve céges rendezvények, partnerpartik, találkozók lebonyolítására. A kóstoló igény szerint 3-4 fehérbor, 3-4 vörösbor, 3-4 pezsgő fogyasztását tartalmazza.

A rendezvényekhez étkezési lehetőségeket is kínálunk :

Borkorcsolya formájában: húsos, zöldséges hasék, pogácsák
Magyaros pincetálunkon: kolbász, szalonna, sonka, sajt, kenyér, zöldpaprika, paradicsom
Hidegtálunkon: sonkatekercs, kaszinótojás, angol hátszín, franciasaláta, orosz hússaláta, töltött karaj, töltött pulyka vagy csirkemell

30 fő feletti vendégszám esetén lehetőség nyílik többfogásos meleg büfévacsora igénybevételére is. Az előre egyeztetett menüsort a La Fiesta Partyszervizzel együttműködésben szervírozzuk kedves vendégeinknek.