Nyári aranyeső

Dupla győzelem a VinAgorán.

A díjazott 6 nagy kategóriából kettőt nyert a Garamvári.
A VinAgora Nemhetközi Borversenyen ebben az évben is rendkívül erős mezőnyt kellett a zsűrinek értékelnie. Éppen ezért hatalmas eredmény és megtiszteltetés, hogy két tételünk is Champion díjban részesült.
Kócsagos szelekciónk Lellei Irsai Olivér 2017-es tétele a “Fehér, csendes borok, száraz-félszáraz” kategóriájának kategóriagyőzteseként Champion díjat szerzett.
Brut Nature 2015-ös tételünk a “Pezsgők” kategóriájának kategóriagyőzteseként szerezte meg a Champion díjat.
A Champion díjat az 5 legmagasabb pontszámot elért, legalább aranyérmet szerzett tételek közül választotta ki a szakmai zsűri. Irsai Olivér és Brut Nature tételünkkel így két kategória legjobbjai lehettünk.

Országos Borverseny 2018

Magyarország legrangosabb szakmai megmérettetésén, Siófokon 3 aranyérmet szereztünk idén:
Kócsagos szelekció Lellei Irsai Olivér
Prémium szelekció Délidőlő Chardonnay
Prestige Brut

Balatoni Borok Versenye 2018

Prémium szelekciós Sauvignon Blanc borunk Arany díjazásban részesült, mint “Legjobb Fehérbor”.
Brut Nature pezsgőnk Arany díjazást ért el, mint “Legjobb Pezsgő”.

Országos Cserszegi Fűszeres Verseny 2018

Kócsagos szelekciónk Lellei Cserszegi Fűszeres bora Aranyérmet nyert “Legjobb Cserszeti Fűszeres” címmel.
A díjak megszerzése nagyszerű érzés, mind szakmai, mind személyes értékrendünk igazolása, valamint annak megerősítése, hogy helyes úton járunk. Mindazonáltal a legnagyobb öröm számunkra, az igazi díj a Garamvári termékeknek a pezsgő- és borszerelmesek asztalainak meghódítása, a nekik való maradéktalan megfelelés és a tény, hogy folyamatosan képesek legyünk újat, érdekeset, szépséget mutatni.
Ezek a díjak egyben elvárást is támasztanak irányunkba, hiszen értékrendünk szerint mindig jobbá kell válnunk. Éppen ezért már nagyban készülünk a szüretre, hogy a jövőben is a legszebb pezsgőket és borokat tehessék asztalukra.