Aranycsapat és Kistücsök

Bemutatkozik a Garamvári Aranycsapat, pincészetünk díjnyertes termékeinek csapata.

ROSÉ GOLD

A tökéletesen megválasztott szüret, a kitűnő házasítás és a szőlőművelés magasfoka: ez volt a recept a 2017-es Országos Rozé Borverseny aranyérmes és “Magyarország Legjobb Rosé Bora” címet elnyert tételünkhöz.

Kócsagos szelekciónk népszerű bora egy igazi nyári ital frissességgel, rengeteg zamattal és gyümölcsösséggel.

LELLEI CSERSZEGI FŰSZERES

A jellegzetes és méltán híres magyar fajtából készült borunk a XXIII. Országos Cserszegi Fűszeres és VII. Irsai Olivér Bor- és Pálinkaversenyen szerzett aranyérmet. A verseny legjobb Cserszegi fűszeres boraként, 88 pontos értékeléssel zárta a versenyt.

A Kócsagos szelekció Cserszegi Fűszerese virágos-parfümös aromavilágával, gyümölcsös-fűszeres ízvilágával a nyári napsütés tökéletes kísérője lehet.

LELLEI IRSAI OLIVÉR

A gyakran “Aranylónak” is hívott Irsai Olivér Magyarország egyik legkedveltebb szőlőfajtája.  A mi Irsai Olivér fehérborunk pedig a Kócsagos szelekció egyik legkedveltebb tétele. A XXIII. Országos Cserszegi Fűszeres és VII. Irsai Olivér Bor- és Pálinkaversenyen kiemelkedő, 94,4 pontos eredménnyel zárt, mely alapján Nagy Arany díjazásban részesült.

Muskotályos zamatú, érett szőlőfürttől illatozó borunkat a nyári meleg enyhítésére ajánljuk.

KISTÜCSÖK ÉS GARAMVÁRI – EGYÜTT A GOURMET FESZTIVÁLON

Az Aranycsapat, kiegészülve számos pezsgő tételünkkel, a budapesti Millenáris Parkba látogat el, ahol Pincészetünk a híres Kistücsök étteremmel karöltve kínál tasting menu válogatást a Gourmet Fesztivál keretein belül.

Gourmet Fesztivál
2018. május 17-20.
Budapest, Millenáris Park
www.gourmetfesztival.hu
FB esemény