Tradíció és trendiesség

Vajon hogyan találkozhat a tradíció a kreativitással, megújulással? A mi Pincészetünkben kéz a kézben járnak, hiszen éppen ez a Garamvári Szőlőbirtok ars poeticája: a tradíciót nem elég követni, megújítani is tudni kell.

A Garamvári pezsgők éppen úgy készülnek akár Champagne-i társaik, de nálunk a hagyományok mellett főszerephez jut a kreativitás: nálunk a pezsgő a szőlőben kezdődik, a fajtajellegek kidomborítása és a gyümölcsös ízvilág a célunk.

Pezsgőink ízeikkel, gyümölcsösségükkel hívják kalandos utazásra a buborékok szerelmeseit: a hűvöskés ősz felpezsdítésére Classic sorozatunk Extra Dry pezsgőjét ajánljuk – bizton állítjuk, hogy üdítő citrusossága, enyhén mandulás ízvilága izgalmat csempész minden pillanatba. Pincészetünknél azonban a pezsgők szerelmesei mellett a borvilág rajongóit is szeretnénk meglepni: páros akciónk keretében Extra Dry pezsgőnk mellé Irsai Olivér fehérborunkat adjuk ajándékba, mely olyan kitüntető címekkel büszkélkedhet, mint a magyarországi Országos Borverseny 2017-es „Legjobb Magyar Fajtakategória” győztese.

Ne felejtse el magával hozni az akcióra jogosító kuponját!
Élményekkel teli kóstolást kívánunk minden bor- és pezsgőszerelmes párnak!

Termékeinket megtalálhatja webshopunkban, vagy az Auchan, CBA-Príma és Metro áruházláncokban.

Az akció a készlet erejéig tart.