BUDAFOKI PEZSGŐ- ÉS BORFESZTIVÁL

Idén szeptemberben a 28. alkalommal rendezi meg kerületünk a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált. Budafok kulturális és könnyed szórakozást egyszerre biztosító fesztiválja egy valóra vált álom, a kerület Bornegyedének álma. Természetesen a Garamvári Szőlőbirtok is részt vesz a rendezvényen, illetve saját pincészetünket is átadjuk a fesztiváli hangulatnak az ősz első hetében.

A Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál tavalyi, összesen 20 000 embert számoló rekordnapja után idén még kiépítettebb és sokrétőbb programok várják a borok és pezsgők szerelmeseit.

A Garamvári Szőlőbirtok két helyszínen, a Pezsgő téren (Savoyai Jenő tér) és a Borudvarban (Oroszlános udvar) lesz jelen.

Budafoki Pezsgő- és borfesztivál

2017. szeptember 2-3.

www.budafokiborfesztival.hu

 

Természetesen mi is minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy növeljük az esemény fényét és programlehetőségekkel kedveskedjünk a vendégeknek, látogatóknak.

Budafokon, a Sörház utcában található Pezsgőspincénk 2017. szeptember 2-án, szombaton déltől estig megnyitja kapuit, és ingyenes pincesétával várja a pezsgőrajongókat. A program során nem csak a tradicionális pezsgőkészítés folyamatának megismerésére nyílik lehetőség, de természetesen kóstolóval is készülünk vendégeink számára!

A pezsgőink közötti kalandozást idén is ST.MARTIN szaxofon és pánsíp művész kíséri, előadása végeztével pedig a Pince Party Zenekar gondoskodik a kellemes hangulatról.

Garamvári Pezsgőspince

1222 Budapest, Sörház u. 20.

2017. szeptember 2., szombat

Pezsgős kalandozás a zene világában!

19:00-tól ST.MARTIN

21:00-tól Pince Party Zenekar (Tánc a javából)

Reméljük idén is sok barátunkkal találkozhatunk mind a fesztiválon, mind Pezsgőspincénk falai között. Szeretettel várunk mindenkit idén is!