Budafoki Pincejárat

Kedves Barátaink,

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy idén – a különösen sikeres, és számunkra nagyon kedves – Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál után is tartunk pincelátogatási programokat. Október 7-én és november 4-én, a hónapok első szombatján Pincejárat indul, mely megkönnyíti a budafoki pincevilág meglátogatását és megismerését. Az óránként forduló, Budapest belvárosában több megállópontról is induló pincejárattal természetesen jozzánk is könnyedén eljuthattok.
A budafoki pincerendszer önmagában is különlegességnek számító látnivaló. Ennek egyik fontos állomása a Sörház utcában található pincészetünk, mely a a XIX. század legrégibb és egyik leghíresebb magyar pezsgőpincészete. Az 5000 m2-es földalatti rendszer a Garamvári pezsgők otthona, ahol tradicionális technológiával születő pezsgőink és különleges tételeink a pince csendjében érlelődnek, már 20 éve.
Pezsgőspincénk nyitva áll a pezsgőkedvelők és érdeklődők előtt egyaránt, vezetéseink során pedig garantálhatjuk, hogy igazán kellemes élményeket szerezhettek Budafok varázslatos, labirintusszerű pincéiről – amelyre mi magunk is annyira büszkék vagyunk!
Természetesen nem hagyjuk, hogy bárki száraz torokkal, pezsgőkóstolás nélkül távozzon tőlünk: a látogatók egy pohár kóstolót kapnak a bejárás során, illetve a pincejárattal érkező vendégeink külön kedvezményben is részesülnek.

Garamvári Pezsgőspince látogatás
október 7., november 4.
10:30 – 18:30

Belépő:

1200 Ft (1 pohár gyöngyöző borral)
1500 Ft (1 pohár tradicionális pezsgővel)
4000 Ft (1 pohár tradicionális pezsgővel és 1 darab 0,75 l tradicionális pezsgő választása a túra végén)

Pincejárat kedvezményes belépők:
800 Ft (1 pohár gyöngyöző borral)
1200 Ft (1 pohár tradicionális pezsgővel)
3500 Ft (1 pohár tradicionális pezsgővel és 1 darab 0,75 l tradicionális pezsgő választása a túra végén)

Ha lemaradtál volna a nyárvégi látogatásokról, vagy kedvet kaptál egy varázslatos hangulatú pezsgőspincében kószálva ismerkedni a pezsgő világával, mindenképpen nálunk a helyed!

További részletek a Picejáratról: www.pincejarat.hu