Balatoni arany

BALATONI BOROK VERSENYE

2017 júniusában nem csupán a napsugarak aranyozzák be a Balatont! A Balatoni Szövetség által idén 15. alkalommal megrendezett Balatoni Borok versenyén a borvidék legjobb borászai és nagyszerű borai találkoztak.

Szőlőbirtokunk a nagyon erős mezőnyben két aranyérmet szerzett Lellei Rose és Lellei Irsai Olivér borainkkal. Mindkét ital a 2016-os évjárat tagja, a Balaton ikonikus madarát, a fehér kócsagot címkéjén viselő Kócsagos Szelekció része.

A versenyen rengeteg régi ismerőssel, jó baráttal és borászati szaktekintéllyel találkozhattunk, és egy ilyen szakmai tömörülés már önmagában is értéket képvisel. Ezúton szeretnénk gratulálni a XV. Balatoni Borok versenyén részt vett összes kedves borásztársunknak!

A díjak felett érzett örömünk és büszkeségünk talán egy kicsit hazabeszélés is: a Balaton borászai vagyunk, a balatoni borrégió az otthonunk és a szerelmünk – mind szakmai, mind érzelmi értelemben. Örömöt érzünk, hiszen részesei lehetünk a régió fejlődésének, hírneve öregbítésének. Büszkeséget érzünk, hiszen mottónk és hitvallásunk az értékteremtés köré szövődik, így vásárlóink és a borbarátok véleménye mellett a szakmai elismerés a másik fontos sarokköve önbizalmunknak, lelkesedésünknek.

Jövőre is találkozunk!