Magnum Magnificum

NO TANKS. MAGNUMS.

Örömmel jelentjük be, hogy három különleges évjáratunkat új alakban – hatalmas magnum üvegekben palackozva – mutatjuk be vásárlóinknak! Pezsgőkülönlegességeink egytől-egyig a tradicionális francia pezsgőkészítés szabályai szerint, valamint kézzel történő rázás, tisztítás és degorzsálás alkalmazásával készültek.

A különleges bánásmód, a kiváló alapborok és a századok próbáját kiállt méthode traditionelle teszik igazán naggyá ezeket a pezsgőket – oly naggyá, hogy csak a legkiválóbb magnum palackok fogadhatták be őket!

 

Garamvári Jubileum Brut 2000 Magnum

Különleges pezsgőnk az ezredforduló tiszteletére készült. Érlelése magnum palackban, a tradicionális francia pezsgőkészítés szabályai szerint történt, tisztítását és seprőtlenítését kézzel végeztük – mindezt azért, hogy megőrizhessük az érlelés egyedi illat- és zamatanyagát, finom szénsavtartalmát.

 

Garamvári Prestige Brut 2007 Magnum

A Pinot Blanc alapborból készült finom cuvée minden illata és zamata egy magnum palackba zárva. Hosszú érlelése, kézzel történt rázása és degorzsálása teszi pezsgőnket igazán különlegessé, kóstolását egyedi élménnyé.

 

Garamvári Tokaji Furmint Brut 2014 Magnum

Értő szemek és kezek válogatta Furmint különlegesség, mely magába foglalja fajtájának oly jellemző zamatát, elegáns savait, felöltöztetve a finom gyöngyözésű szénsav apró buborékaival. Magnum palackos erjesztése után 36 hónapos érleléssel, kézzel rázva és degorzsálva készítettük.
A világ szinte minden terméke esetében, a „magnum” jelentése mindössze ennyi: hatalmas. Nem így a pezsgőknél, ahol a 1,5 literes üveg használata különlegességek sorával járul hozzá az ital végső formájának elnyeréséhez. Pezsgőink a magnum palackos érlelés során az ital javára billenő folyadék-levegő arány miatt kevésbé oxidálódnak, mely elengedhetetlen a friss, gyümölcsös aromák előtérbe kerüléséhez. A hosszabb ideig történő seprőn tartás és az élesztő autolízis során létrejövő különleges ízek tovább gazdagítják a pezsgőt.
Magnum palackozott pezsgőink nagysága különlegességükben rejlik!

Magnum palackjaink a Pezsgőjúnius Nagykóstolón kerülnek bemutatásra a közönségnek.
Június 10. után kerülnek kereskedelmi forgalomba, addig vásárlásukra előjegyzést lehet leadni, amit június 12.-vel kezdődő héten szállítunk ki!