ELINDULT A NYÁRI PEZSGÉS A PEZSGŐ JÚNIUSSAL


Pezsgő Június hangulatkép 5 A nyárindító pezsgés egyik jeles eseményén vettünk részt június 11-én, szombaton, a Corinthia Hotelben. A tavalyi évben még Pezsgőszalon elnevezésű rendezvény az idén már a Pezsgő Június Nagykóstoló címet viselte. Közel 50 márka képviseltette magát, ezért is éreztük fontosnak, hogy mi is megmutassuk a pezsgők iránt egyre szélesebb körben érdeklődőknek termékeinket.
A GARAMVÁRI SZŐLŐBIRTOK lendületes, egyben letisztult arculatával az idén is nagy sikert aratott. Hosszas előkészületek vezettek el ahhoz az elegáns dizájnhoz, amellyel ezen a rendezvényen képviseltettük magunkat.


Pezsgő Június hangulatkép 1 A hatalmas érdeklődés és a résztvevők magas létszáma minket is meglepett! A nap minden pillanatában látogatók sokasága állt standunknál.


Pezsgő Június hangulatkép 4 A kóstoltatások és személyes beszélgetések is rámutattak, hogy a nyerspezsgő egyértelműen újra éli divatját. A friss degorzsálású Brut Nature pezsgőnkre szinte mindenki kíváncsi volt.
Nagy érdeklődés övezte -a Weinlovers pezsgőteszten legjobb pezsgő díjat nyert- 2008-as Blanc Fleur pezsgőnket is.
Az eddig extra dryként forgalmazott Evolution Rosénk az idén brut kategóriában debütált, hatalmas sikerrel. Tagadhatatlan, hogy ebben a kategóriában ez a gyöngyöző ital még nagy lehetőségeket tartogat.


Pezsgő Június 1