A PROWEIN KIÁLLÍTÁSON MEGMUTATTUK A VILÁGNAK ÚJ ARCUNKAT

A Garamvári Szőlőbirtok megújult arculattal debütált a március 13-15-e között, Düsseldorfban megrendezett ProWein nemzetközi borkiállításon.
Az elegáns, letisztult formavilág, megújult logónk elismerést váltott ki régi és leendő ügyfeleink körében egyaránt.


prowien

A világ minden tájáról érkeztek kiállítók és érdeklődők. 55.000 szakmai látogatót és 6.200 kiállítót fogadott a rendezvény, 126 különböző országból.
A számok magukért beszélnek…. Ma már a ProWein a világ legnagyobb szakmai vásárává nőtte ki magát a borászat területén, ezért is tartjuk fontosnak, hogy évről-évre megjelenésünkkel képviseljük tudásunkat és bemutathassuk eredményeinket. Elmondhatjuk, hogy pezsgőink és boraink az előző évek sikereihez hasonlóan, idén is jól szerepeltek.


prowien2 prowien1

A legnagyobb kiállítók -mint például Olaszország, Franciaország, Németország, vagy éppen Spanyolország – mellett jelen voltak fontos piaci partnereink is, Svédországból, Kanadából és Amerikából. Velük a kiállítás ideje alatt lehetőségünk nyílt személyesen is találkozni. Találkozóinkon eredményes szakmai és kereskedelmi tárgyalásokat folytattunk a további sikeres együttműködés megerősítése érdekében.


prowien3

A látogatók több mint fele idén vett részt először ezen a düsseldorfi rendezvényen, ennek is köszönhető, hogy új érdeklődők sokaságát ismerhettük meg, akikkel azóta már sikeresen felvettük a kapcsolatot. Jelenleg az igények és a jövőbeni együttműködés lehetőségeinek kereteiről folynak egyeztetések.


prowien4

A kiállítás forgataga, a rengeteg szakmai tapasztalat és eszmecsere után újult erővel készülünk az idei év kihívásaira.