„…Engem a pezsgőgyártás érdekel és hiszek abban,
hogy csak kiváló minőségű pezsgőt fogok előállítani…”

Garamvári Vencel

1990-ben úgy éreztük, elérkezett az ideje, hogy megvalósítsuk, amit megálmodtunk…

Céljaink elérésében segített minket a dél-balatoni szőlőültetvények különleges fekvése, a szülőktől örökölt földszeretet és a tettvágy, hogy bebizonyítsuk: a bennünk rejlő szorgalommal a legmagasabb minőségű pezsgőt és bort leszünk képesek előállítani a hazai piacon.

Tradicionális pezsgőkészítés azonban nem létezhet megfelelő pincészet nélkül. Budafokon találtunk rá arra a több mint 100 éves Sörház utcai pezsgőpincére, melynek felújítása és modernizálása 3 évi munkába telt.

Az elmúlt 25 évben termőterületeinket növeltük, dűlőinken évről évre új ültetvényeket telepítettünk, fejlesztettünk, gépesítettünk.

Ennek köszönhetően ma már 80 hektáron gazdálkodunk, és tavasztól őszig azon fáradozunk, hogy a szüretkor feldolgozott szőlő kifogástalan minőségű borrá, pezsgővé érlelődjön…

…és az álomból valóság legyen.