SZŐLÉSZET, BORÁSZAT

A termelő, a borász minden évben új lehetőséget kap arra, hogy Isten segítségével szépet és maradandót alkosson. Tavasztól a szüretig azért dolgozik, fárad, aggódik, hogy a présbe kerülő szőlő, a hordóba kerülő bor jobb legyen, mint az előző évben vagy legalább ne legyen gyengébb. Minden évjárat új lehetőség, de új kihívás, és soha eddig nem látott nehézségeket támasztó feladatmegoldás. Ha visszatekintünk az elmúlt évtizedekre, a muzeális pincében lévő évjáratokat végig kóstoljuk. Örömmel nyugtázhatjuk, hogy minden évben tettünk egy-egy lépést. Volt, hogy az időjárás nem kedvezett törekvéseinknek, de amit a vásárlóknak, a bort kedvelőknek kínálni tudunk minden piacon (európain és a tengeren túlin egyaránt) kedvelt, jó helyet foglal el az értékelésben és termékeinket jó szívvel kínálhatjuk Önöknek. TOVÁBB


Aktualitások, rendezvények

További aktualitások

benciumGaramvári Szőlőbirtok